Vlogs

Onze kennis en ervaring delen we op deze pagina in de vorm van vlogs. Sommige hiervan zijn ook als blog beschikbaar. Wil je meer weten over een onderwerp? Mailen en bellen kan altijd. Klik hier voor contact.

Korte introductie over onze expertgebieden ergonomie, fysieke belasting en agressiepreventie.
Wanneer je in een lastige of agressie situatie zit, kan je een stopzin gebruiken om de regie weer terug te krijgen. Maarten vertelt over wat een stopzin is, wat het doet en hoe je het doet.
Incompany of open inschrijving?
Wanneer je in je organisatie ErgoCoaches hebt of gaat invoeren, krijg je onherroepelijk te maken met verloop. Kies je bij het opvangen hiervan dan voor incompany of voor open inschrijving? Die keuze is afhankelijk van een aantal factoren.

Leerstijlen
Ben of word jij trainer? En wil je een training geven die aansluit bij de beleving van al jouw cursisten? Zodat ze na afloop zeggen; “Wauw! dat was leuk, interessant en leerzaam!” Lijkt je dat wat? Dan is het onder andere belangrijk dat je aansluit bij hun leerstijl. In deze vlog vertelt Roelof wat het belang van leerstijlen is geeft hij tips om jouw training een (nog) leuke(re) training te laten worden!