Richard Lammers

hoofd Arbo- en Milieudienst Radboud Universiteit en Radboudumc

Met 60 professionals ondersteunt de arbodienst ruim 12.000 medewerkers en 13.000 studenten in arbo-, verzuim-, stralings- en milieubeleid.

Ongevraagd meedenken is hun absolute en onderscheidende kernkwaliteit

Of het nu gaat om werkplekonderzoek, advisering of training. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit die Corpus Sanum levert. ‘Kwaliteit is voor mij meer dan alleen je vakkennis op orde hebben (en dat hebben ze zeker). Het is vooral ook ‘de manier waarop’ je het doet.Corpus Sanum weet heldere communicatie te combineren met een prettige werksfeer. Ze zijn werkelijk gericht op het beste voor ons, als klant. Dat betekent dat ze vaak nét dat beetje extra doen zonder dat je er om hebt hoeven vragen. Dat is bijzonder want dat is niet voor elk bedrijf vanzelfsprekend. Zeker in combinatie met hun goede prijs-/kwaliteitverhouding en flexibiliteit in dienstverlening.

Het prettigst aan Corpus Sanum vind ik dat je aan alles merkt dat je samen werkt. Op een prettige en vertrouwenwekkende manier. Voor de Arbo- en MilieuDienst is Corpus Sanum dan ook meer dan een deskundig leverancier. Een betrokken sparringspartner is een goede omschrijving van onze zakelijke relatie. Als bijna 17 jaar overigens, en naar volle tevredenheid.’