Max Polak

Beleidsadviseur Arbo & Verzuim (P&O), Cordaan

Cordaan is een zorginstelling met 8.000 medewerkers. Max’ uitdaging is om de veelheid aan regelgeving zo eenvoudig mogelijk te vertalen naar de dagelijkse praktijk.

Corpus Sanum geeft mij rust en vertrouwen

“De vakkennis is op orde. Ze zijn op de hoogte en dat klinkt goed door in hun handelen want ze weten die kennis heel pragmatisch te vertalen naar de praktijk. Daarnaast ondersteunen ze je heel praktisch. Onlangs voerden ze een omvangrijk en complex project uit waarbij meerdere afdelingen en mensen bij betrokken waren. Naast de inhoud hadden ze ook een scherp oog voor het proces en de communicatie. Daar waar wij dachten dat we de zaken goed geregeld hadden, bleven ze extra alert op ‘losse touwtjes’. Dat deden ze ongevraagd en als het nodig was (…) maakten ze ons daar op attent. Kijk, dat geeft rust en vertrouwen.

Corpus Sanum betekent voor mij professioneel, pragmatisch en bovenal toegankelijk. Zakelijk maar prettig persoonlijk en zonder hiërarchie. Ik kreeg vrijwel meteen het gevoel van ‘dit gaan we samen doen’ en ik was niet de enige. Het is een kernkwaliteit als je van staf tot werkvloer de juiste taal kunt spreken en snaar kunt raken.”