Accreditatie Kwaliteitsregister V&VN

Logo kwaliteitsregister V&VN

Steeds meer verpleegkundigen en verzorgenden zijn aangesloten bij het V&VN Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden. In dit online registratiesysteem leg je vast wat je doet aan de ontwikkeling van jouw deskundigheid. Zo toon je aan dat je actief werkt aan het op peil houden van je kennis. Maar je kan je ook spiegelen aan de standaard die de beroepsgroep heeft opgesteld. Je laat zien dat je voldoende bekwaam bent.

Geaccrediteerde training

Gezond en veilig werken is een belangrijk deel van je werk. Want je zal waarschijnlijk tot ver voorbij je 65e levensjaar werken. Weten op welke manieren je dat voor elkaar krijgt en houdt is belangrijk. Ook in de ogen van het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden. Daarom zijn er verschillende trainingsprogramma´s van Corpus Sanum geaccrediteerd.

De Basisopleiding ErgoCoach is geaccrediteerd met 14 punten. De trainingen Omgaan met lastig en dwingend gedrag en Transfertechnieken op haptonomische basis zijn beiden met 6 punten geaccrediteerd door het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden.

Automatisch bijschrijven in het kwaliteitsregister

Volg je een van onze geaccrediteerde trainingen, dan hoef je alleen je V&VN-registratie- of BIG-registratie door te geven. Wij vragen je daar vooraf naar dus je kan het niet vergeten. Wanneer je de training volledig hebt doorlopen, schrijven wij de geaccrediteerde punten automatisch in je dossier bij.

Voor een geldige accreditatie verzamel je 184 punten in 5 jaar. Is dat veel? Omgerekend zijn dat zo’n 3 uur per maand. En niet alleen scholing telt mee. Ook intervisie, intercollegiale toetsing, klinische lessen, casusbespreking, protocol- of richtlijnontwikkeling, het lezen van vakliteratuur, het volgen (organiseren) van een congres, verzorgen van een lezing en actief zijn binnen een DBA (voorheen VAR) telt mee. Als je alles meteen bijhoudt in je dossier is het goed te doen.

Bekijk de trainingen

Nog geen reacties.

Geef een reactie